De samenwerking met Elvire was erg fijn! Elvire wist perfect onze verschillen te overbruggen. Onze wensen heeft Elvire omgetoverd naar een moodbord of ideeënbord met kleuren en afbeeldingen. 

 

Via whatsapp en op Pinterest konden we onze voorkeuren laten zien en toelichten. Al die ideeën heeft ze verwerkt in het ontwerp. Het advies in de vorm van een boek ontvingen we persoonlijk en werd toegelicht. 

 

Wat erg fijn was dat er naast het oorspronkelijke meubeladvies en accessoire advies, er ook alternatieven bij gegeven werden. Ook kregen we het als pdf, handig tijdens het winkelen of in de verfwinkel. 

 

Vooral de verrassing van een advies over je eigen huis is erg gaaf. Knap hoe ze onze verschillende woonwensen en -stijlen heeft samengevoegd in één ontwerp waar we ons allebei in konden vinden. 

De wensen, eisen en smaken van twee individuen samen te brengen tot één geheel is haar kracht. Elvire is zakelijk en concreet. Dus geen onrealistisch gedoe maar een met argumenten omkleed plan dat je daadwerkelijk in je eigen woning kunt realiseren.

En er dan van genieten en de housewarming plannen!

Hans en Annemiek van Vuren