ElvireID-Logo-Donkerblauw-RGB.png

Privacyverklaring

Elvire Interior Design, gevestigd aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 375 te Hilversum, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals vermeld in deze privacyverklaring. Vragen of opmerkingen betreffende uw privacy kunt u versturen naar info@elvire-interiordesign.nl.

 

Elvire Interior Design verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Wat zijn persoonsgegevens?

Alle gegevens die iets over u vertellen en gebruikt kunnen worden om u te identificeren, zijn persoonsgegevens. Denk bijvoorbeeld aan naam, contact- of adresgegevens

 

Bijzondere persoonsgegevens

Sommige van deze gegevens zoals etnische afkomst, geloof of een strafrechtelijk verleden zijn bijzondere persoonsgegevens. Ik verwerk geen bijzondere persoonsgegevens.

 

Persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar

Ik heb niet de intentie om persoonsgegevens van websitebezoekers die jonger dan 16 jaar zijn te verwerken, tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker van mijn websites en servers jonger dan 16 jaar is. Als u ervan overtuigd bent dat ik persoonlijke gegevens van een minderjarig persoon heb verzameld zonder toestemming van ouder of voogd dan kunt u contact opnemen via info@elvire-interiordesign.nl en dan verwijder ik deze informatie.

 

Met welk doel verwerkt Elvire Interior Design uw persoonsgegevens?

1. Verzoek tot dienstverlening

Via e-mail, telefonisch of persoonlijk contact kunt u mij bereiken. Ik sla dan de volgende gegevens op:

  • Naam

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • Uw bericht

Het opslaan van deze gegevens valt onder de wettelijke grondslag; gerechtvaardigd belang.

 

2. Opmaak offerte

Bij het opmaken van een offerte sla ik de volgende gegevens op:

  • N.A.W. gegevens (Naam, Adres, Woonplaats)

  • E-mailadres 

  • Telefoonnummer

Het opslaan van deze gegevens valt onder de wettelijke grondslag; gerechtvaardigd belang.

 

3. Uitvoering overeenkomst

De volgende gegevens sla ik op indien u producten of diensten bij mij afneemt:

  • N.A.W. gegevens

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • Plattegronden/bouwtekeningen en dergelijke met persoonlijke gegevens

Het opslaan van deze gegevens valt onder de wettelijke grondslag; uitvoering van de overeenkomst.

 

4. Facturatie en incasso

In verband met facturatie en incasso sla ik de volgende gegevens van u op:

  • N.A.W. gegevens

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer

  • Eventuele bedrijfsnaam

  • Eventueel Kamer van Koophandelnummer

  • Bankrekeningnummer

  • Eventueel BTW-nummer

Het opslaan van deze gegevens valt onder de wettelijke grondslag; wettelijke verplichting.

 

5. Informeren wijzigingen dienstverlening.

Wanneer er wijzigingen zijn in de algemene voorwaarden, privacyverklaring of overige belangrijke zaken, dan breng ik u hiervan op de hoogte. Bij akkoord sla ik de volgende gegevens op om in de administratie te verwerken:

  • Naam

  • E-mailadres

Het opslaan van deze gegevens valt onder de wettelijke grondslag; toestemming.

 

Cookies en vergelijkbare technieken 

Elvire Interior Design gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of telefoon.

 

De cookies gebruik ik met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast gebruik ik analytische cookies ter bestudering van het gedrag van mijn bezoekers om mijn website te kunnen verbeteren. In enkele gevallen worden er tracking cookies ingezet, zodat ik u op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.

 

Toestemming om cookies te mogen plaatsen worden tijdens uw eerste bezoek aan mijn website gevraagd. Ik verwijs daarbij ook naar mijn cookie verklaring. U kunt zich hiervoor overigens afmelden door uw internetbrowser anders in te stellen.

 

Doorgifte aan partners en derden

Elvire Interior Design verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Elvire Interior Design blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

De beveiliging van gegevens

Elvire Interior Design heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, onrechtmatig of ongeautoriseerd gebruik en verlies.

 

Hoe lang worden uw gegevens bewaard

E-mail:

E-mail ouder dan 1 jaar wordt verwijderd tenzij deze nog relevant zijn voor het uitvoeren van een overeenkomst of oplossen van een geschil.

Facturen en offertes:

Facturen en offertes worden na de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar verwijderd. 

 

Nieuwsbrief:

U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven voor de nieuwsbrief

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@elvire-interiordesign.nl.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Melding datalek

Elvire Interior Design neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact met mij op via: info@elvire-interiordesign.nl

 

Aansprakelijkheid 

Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die Elvire Interior Design verwerkt ten behoeve van de in deze overeenkomst besproken punten. Elvire Interior Design accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

 

Wijzigingen in deze verklaring

De inhoud van deze privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast door Elvire Interior Design om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen op gebied van wet- of regelgeving of wijzigingen binnen het bedrijf.

Eventuele wijzigingen vermeld ik in mijn nieuwsbrief. In ieder geval raad ik u aan mijn privacyverklaring geregeld te raadplegen om op de hoogte te blijven van mijn privacy beleid.

Door na wijzigingen gebruik te blijven maken van de diensten van Elvire Interior Design gaat u akkoord met deze wijzigingen.

 

Contact

Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met mij via info@elvire-interiordesign.nl. Elvire Interior Design is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 768 718 35