top of page

REVIEWS

Michelle & Bart

Ons verbouwde huis is heel mooi geworden dankzij het interieuradvies van Elvire. We hadden dit zelf niet kunnen bedenken en toch past het helemaal bij ons!

 

Na het bespreken van onze wensen begonnen we met de indeling van de ruimte, de roomdivider/kast en daarna het moodboard. 

Onze nieuwe keuken, vloer en eettafel heeft Elvire naadloos verwerkt in een compleet interieuradvies met duidelijke shoppinglist. Het lichtplan maakte het helemaal af en was heel fijn om de aannemer mee aan te sturen.

De communicatie verliep soepel en snel, het voelde echt als een gezamenlijk project.

 

Elvire heeft ons op topniveau geadviseerd!

Janco & Marianne Doorn

Wij waren onder de indruk van haar ontwerp bij een andere klant en hadden Elvire daarom bij ons thuis uitgenodigd voor een advies.

Wij wilden graag een lichte woonkamer in Japandi-stijl waarbij ook rekening werd gehouden met een aangepaste keuken voor onze dochter in een rolstoel.

Elvire heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft een schitterend ontwerp met lichtplan gemaakt. Het ontwerpboekje met shoppinglist is erg fijn zodat je zelf niet alle woonboulevards hoeft af te struinen.

 

Jammer dat het ontwerpproces is afgelopen, maar het is een fijn idee dat we Elvire altijd vragen mogen stellen tijdens de verbouwing.

Merel Rooijmans en Chris Griffioen

Elvire luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in een ontwerp in je eigen smaak, maar dan hoe je het zelf niet had kunnen bedenken. Heel fijn dat ze flexibel is en graag blijft meedenken voor een goed eindresultaat.

Anique van der Meijden

Al een tijdje wilde ik iets met de inrichting van het huis waar ik al 17 jaar met veel plezier en trots woon. Het mocht behalve een fijn huis, nog meer mijn thuis worden na het beëindigen van mijn relatie. Hiervoor heb ik Elvire ingeschakeld. En daar heb ik geen spijt van!

 

Elvire neemt je enthousiast mee in een proces, want zo zie ik het. Het is een proces om je eigen stijl te ontwikkelen, een proces om te komen tot het durven maken van keuzes.

 

Ze respecteert je wensen en durft je tegelijkertijd uit te dagen om uit je comfortzone te komen. 

 

Ik wilde iets met (oud) roze en uiteindelijk kwam daar een prachtige combinatie van groen voor het houtwerk en twee roze-achtige tinten voor op de muren uit. Best gedurfd maar wel prachtig! En een indeling die ik zelf niet snel had bedacht en die de woonkamer tot zijn recht laat komen.

Elvire neemt je liefdevol mee op reis naar een interieur waarin je je echt thuis voelt, waarin je eigen stijl gecombineerd wordt met het karakter van de woning. Ze is vakkundig, inspirerend, creatief en een bijzonder fijn mens. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Gijs Esseling en

Saskia Gervink

 

Elvire is heel erg goed in het ruimtelijk inzichtelijk maken van verschillende indelingsopties. Bij onze nieuwbouw woning was nog niks bepaald en dat maakte het voor ons soms best lastig.

 

Net als je denkt dat je het helemaal zelf weet, weet ze je toch nieuwe inzichten te brengen. Waardoor je ook echt tot andere keuzes komt. Hierbij gaat ze een stuk verder dan de gemiddelde interieur adviseur.

 

Daarnaast is Elvire erg goed in smaak en stijl-indelingen en weet ze zo haarfijn wat wel en niet bij jouw persoonlijke smaak past.

 

We zouden haar zeker aanraden!

Janneke van den Biggelaar en Ronald Kloosterman

De kracht van Elvire is haar daadkracht en haar vermogen om verschillende stijlen zo samen te voegen dat het helemaal klopt. Dit kan zij ook buiten haar persoonlijke smaak om en wel met haar handtekening.

 

Wij krijgen echt enorm veel leuke reacties op ons huis. Veelgehoord: "Supertof met al die kleuren, dat zou ik nooit kunnen bedenken en ook niet durven!" Dat durven is niet zo'n probleem hier. Bij het bedenken is onze valkuil dat we te veel stijlen mooi vinden waardoor het niet een geheel wordt. Elvire heeft ál onze ideeën zo mooi samen weten te brengen.

 

We zijn iedere dag heel blij met onze knusse stek. En, helemaal in deze tijd, waarin we veel tijd thuis doorbrengen is dat heerlijk! Het is dus echt een aanrader om iemand die er verstand van heeft en een andere kijk op heeft mee te laten kijken naar je inrichting (indeling, kleuren, meubels en licht).

 

Ik ben zelf grafisch ontwerper en weet wat ik mooi vind maar dit is echt een heel andere manier van kijken.

Mooi hoe Elvire ons meenam in dit proces!

Antje en Gerry Daalhuisen

 

Al enige tijd liepen we met het idee om ons appartement een volledige make-over te geven. In grote lijnen wisten we precies wat we wilde. Maar hoe zet je nu ideeën om in concrete plannen? 

 

Op onze zoektocht hiernaar kwam Elvire op ons pad. Tijdens het eerste contact bij ons thuis was er direct een klik en zijn we aan de slag gegaan. 

 

Elvire heeft goed geluisterd naar onze ideeën, maar heeft hier verrassend een nieuwe draai aan gegeven. In het bijzonder de plek en uitvoering van de keuken, erg verrassend!  We waren erg onder de indruk van hoe ze dat heeft gedaan. De presentatie bestond uit een complete luxe map met boek, samples en shopping list. Dit alles maakt het plan tastbaar en uitvoerbaar.

 

Kortom we zijn zeer tevreden met dit realistische en uitvoerbare plan!

Hans en Annemiek van Vuren

De samenwerking met Elvire was erg fijn! Elvire wist perfect onze verschillen te overbruggen. Onze wensen heeft Elvire omgetoverd naar een moodbord of ideeënbord met kleuren en afbeeldingen. 

 

Via whatsapp en op Pinterest konden we onze voorkeuren laten zien en toelichten. Al die ideeën heeft ze verwerkt in het ontwerp. Het advies in de vorm van een boek ontvingen we persoonlijk en werd toegelicht. 

 

Wat erg fijn was dat er naast het oorspronkelijke meubeladvies en accessoire advies, er ook alternatieven bij gegeven werden. Ook kregen we het als pdf, handig tijdens het winkelen of in de verfwinkel. 

 

Vooral de verrassing van een advies over je eigen huis is erg gaaf. Knap hoe ze onze verschillende woonwensen en -stijlen heeft samengevoegd in één ontwerp waar we ons allebei in konden vinden. De wensen, eisen en smaken van twee individuen samen te brengen tot één geheel is haar kracht. 

 

Elvire is zakelijk en concreet. Dus geen onrealistisch gedoe maar een met argumenten omkleed plan dat je daadwerkelijk in je eigen woning kunt realiseren.

En er dan van genieten en de housewarming plannen!

Hester van der Kaa en Bram van der Wijk

In ons vorige huis waren we structureel ontevreden over de verlichting. Na een verhuizing besloten we het nu in één keer goed aan te pakken en ons te laten adviseren.

Elvire vroegen we om een volledig lichtplan voor onze woonkamer. Daar willen we het (ook qua verlichting) gezellig kunnen maken, goed een boek kunnen lezen en bovendien lampen hebben waar we graag naar kijken. Dat is meer dan geslaagd.

 

Wat ik bijzonder knap vind is dat Elvire zo snel doorhad wat onze smaak is. Ze stelde ook lampen voor waar wijzelf nooit aan gedacht hadden, ontzettend leuk! Bij haar advies hield ze ook rekening met ons budget, zeer betaalbare lampen werden gecombineerd met exemplaren waar we meer geld aan uitgaven en ook zeer van genieten.

 

Elvire kwam haar advies persoonlijk toelichten en liet zowel een mooie uitgeprinte presentatie als brochures achter. Elvire stelde een aankooplijst samen, maar gaf ook alternatieven zodat we nog wat te kiezen hadden.

 

Van het eindresultaat genieten we nog elke dag!

Stephanie en Robbie van Bladel

 

We hebben Elvire ingeschakeld toen we gingen verhuizen. Wij hadden al jaren een basic inrichting met voornamelijk witte muren en ikea inrichting.  Het was tijd voor een 'volwassen' huis. Wij zijn nooit erg creatief geweest wat betreft de inrichting van ons huis. We hebben Elvire enige handvatten gegeven, maar voornamelijk carte blanche.

Met behulp van een 3D programma en een professioneel advies kregen wij al snel een goed beeld van hoe het eruit ging zien. 

Elvire kwam ook met alternatieven. En dacht voortdurend mee. Erg prettig. Ook gaf zij deskundig advies wat betreft de verlichting.

 

De kleuren en het behang waren voor ons best spannend in het begin, maar naar mate de inrichting steeds meer af werd, kwam alles perfect tot zijn recht.

 

Wij zijn ontzettend tevreden met de inrichting en voelen ons erg thuis. 

 

Een aanrader voor iedereen!

Marije Louisse en Scott Read

 

Elvire heeft ons geholpen met een ontwerp voor onze woonkamer en bijgebouw. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren en een heel mooi ontwerp voor ons gemaakt!

We ontvingen een prachtige presentatie met alles wat we nodig hebben om de plannen te realiseren. 

Het contact met Elvire was steeds heel prettig en laagdrempelig. Echt een aanrader, niet alleen om het prachtige ontwerp, maar ook om het plezier om met haar samen te werken!

bottom of page