In ons vorige huis waren we structureel ontevreden over de verlichting. Na een verhuizing besloten we het nu in één keer goed aan te pakken en ons te laten adviseren.

Elvire vroegen we om een volledig lichtplan voor onze woonkamer. Daar willen we het (ook qua verlichting) gezellig kunnen maken, goed een boek kunnen lezen en bovendien lampen hebben waar we graag naar kijken. Dat is meer dan geslaagd.

 

Na ons kennismakingsgesprek hadden we vooral per app contact en stelde Elvire ons via Pinterest verschillende armaturen voor. Voor ons werkte dat perfect, we konden snel schakelen en aangeven wat we wel en niet mooi vinden.

 

Wat ik bijzonder knap vind is dat Elvire zo snel doorhad wat onze smaak is. Ze stelde ook lampen voor waar wijzelf nooit aan gedacht hadden, ontzettend leuk! Bij haar advies hield ze ook rekening met ons budget, zeer betaalbare lampen werden gecombineerd met exemplaren waar we meer geld aan uitgaven en ook zeer van genieten.

 

Elvire kwam haar advies persoonlijk toelichten en liet zowel een mooie uitgeprinte presentatie als brochures achter. Elvire stelde een aankooplijst samen, maar gaf ook alternatieven zodat we nog wat te kiezen hadden.

 

Van het eindresultaat genieten we nog elke dag!

Hester van der Kaa en Bram van der Wijk