top of page
Anker 1

Portfolio

Fijne gezinswoning in Ouderkerk aan de Amstel

 

Hoofdvraag van deze klanten was of ik een roomdivider kon ontwerpen en zorgen dat de al uitgekozen keuken en eettafel een mooi geheel met de rest van het interieur gingen vormen. Zo ontstond een licht en modern interieur met donkere en zachte accenten.

Jaren '30 woning in Japandi stijl

 

Deze klanten wilden graag een rustig en ingetogen interieur met nieuwe keuken indeling. Een half hoog notenhouten keukenkast-gedeelte met afgeronde hoeken zorgt ervoor dat de kast meer opgaat in het interieur, terwijl het toch een keukenfunctie heeft. 

Daarnaast zorgt de hoek in de opmaat gemaakte kast in de woonkamer in combinatie met een fijne fauteuil ervoor dat de zithoek een meer besloten gevoel gevoel krijgt.

 

In de achterkamer ontstaat door de ronde eettafel meer ruimtelijkheid. Een heerlijke plek om zomers te zitten met openslaande deuren richting de achtertuin.

Mooie jaren '30 woning in Naarden

 

In deze indeling is de keuken uitgebreid naar de achterzijde (waarbij de bijkeuken is verkleind) met een mooie nieuwe raampartij die bij de jaren '30 stijl past. Het kleurenpalet bestaat uit een zachte salie kleur met als tegenhanger burgundy keukenblok met rood natuursteen.

In de hoek rechtsachter is ruimte voor een werkplek gecreëerd, evenals bergruimte voor speelgoed. 

Droompand met hoge plafonds in Amersfoort

 

Voor een klant in Amersfoort zorgde ik voor een spannend kleurenpalet en meer eenheid in haar interieur, zodat de originele elementen en sfeer van het pand nog meer benadrukt worden. Door plaatsing van de zitbank voor een deur in de woonkamer, is er ruimte ontstaan voor een grotere zithoek, waarbij het hoekdressoir, een hoogpolige vloerkleed en de lange gordijnen zorgen voor een gezellige sfeer. 

In de achterkamer en de woonkamer zijn warme tinten gekozen, die onmiddellijk voor sfeer zorgen. 

Brutalistisch vernieuwbouw-woning in Amersfoort

Deze klanten hebben mij gevraagd voor de indeling, het meubelplan, lichtplan  en de aankleding van de woon- en eetkamer en slaapkamer. Daarnaast voor de materialisatie van de keuken (keukenopstelling was al uitgekozen).

Ze hebben gekozen voor een prachtig natuurstenen blad waar de kleuren van de rest van het interieur in terugkomen.

Het interieur heeft een luxe uitstraling gekregen met notenhout, messing en een behang met een rijke textuur. Op de vloer ligt een duurzaam linoleum dat qua uitstraling past bij het karakter van dit pand. 

In de slaapkamer zorgen het kleurenpalet, de vloerbedekking en lange gordijnen voor een chique hotelsfeer. Een laag muurtje scheidt het kastengedeelte af van de rest.

 

Familiewoning aan het water in IJburg

Voor deze splitlevel woning aan het water ontwierp ik de keuken, de gang en het woongedeelte met een op maat gemaakte kast die de hoogte van de ruimte benadrukt in opvallende kleuren. Vanaf de ronde bank kijk je fijn op het terras en het water uit.

bottom of page