top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverElvire Rombouts

Opgewekt en geïnspireerd de lockdown door: Wannahaves

Vorig weekend hadden wij het onverwachte genoegen dat onze drie dochters een nacht uit logeren gingen. We hebben uitgebreid genoten van onze Indiase afhaalmaaltijd met een lekker glas Cava en het was super stil in huis. Ik realiseerde me dat het zo’n tijd geleden was dat we even tijd hadden voor elkaar. En dat we ons groot houden, want ja we zijn gezond, hebben een fijn huis en te eten en het gaat goed me de kinderen naar omstandigheden. Maar het is ook zo, dat we sinds de lockdown net voor de kerst, maar doorgaan op de automatische piloot, continue op elkaars lip en verzinnend wat we nu weer kunnen doen om er even uit te zijn of wat voor verrassends we kunnen bedenken voor bijvoorbeeld het eten. Best pittig een groot gezin met daarnaast een business opbouwen.

Maar goed, ik zal heus niet de enige zijn die zich zo voelt. En ik vind serieus dat ik geen recht van spreken heb, maar waar ik dan toch erg van kan genieten zijn mooie accessoires. Die wil ik je dan ook niet onthouden. Want hoe troostend is het om de avond swipend te gebruiken om weg te dromen bij wannahaves. Mooie spullen, die lang meegaan en waar je eigenlijk iedere keer bij denkt: ja, schitterend, maar zou ik het nou wel doen? En waar je hart dan stiekem iedere keer een sprongetje van maakt als je het uiteindelijk in de woonkamer of waar dan ook in huis ziet.

Dus ja, doe eens gek en verwen jezelf. En als je nu gaat voor iets duurzaams, dan kun je het ook nog aan jezelf verkopen dat je er echt hééél lang mee doet. Go for it!Wollen plaid

Bij mij onmisbaar: een wollen plaid voor op de bank. Eigenlijk zit ik al jaren te azen op zo’n mooie met herringbone patroon. Ga voor een goede kwaliteit om pluizen en pillen te voorkomen. En leuk als het plaid een accentkleur heeft, zodat ie niet wegvalt op de bank.


Natuurstenen en marmeren accessoires

Wel een beetje girly: een roze marmeren serveertray. Vanaf het moment dat ik dat zag, was ik verkocht. Niet getreurd, ze zijn er ook in het wit, zwart of zelfs Burgundy. Overigens zie je marmer en natuursteen veel voorbij komen. Een luxe en ook duurzame uitstraling. De T-lights van Michael Verheyden zijn ook zo mooi. Ze zijn van barnsteen en je kunt het licht er heel sfeervol doorheen zien schijnen. Onder andere te koop bij Mobilia…
Amber-kleurige vaas

Een nu al iconische vaas: de Échasse van Menu. Elegant en stijlvol. Maakt zelfs het bosje bloemen van de benzinepomp tot een klasse bos. Waarschijnlijk heb je de rookglazen versie weleens gezien, maar kijk eens hoe mooi deze amber-kleurige versie is!
IC light van Flos

Niet echt een accessoire, maar wel bijzonder fijn om in huis te hebben: een IC light van Flos. Zowel de vloerlamp als de pendant zijn wonderschoon door hun eenvoud. Staat dan ook hoog op mijn eigen verlanglijst. In het messing, chroom, zwart of burgundy.


Volgende week: de bezem erdoor: waar laat ik die troep?


Mocht je specifieke vragen hebben hoe je fijner de lockdown doorkomt qua interieur, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Eerdere tips kun je hier vinden. Verder ben ik natuurlijk "gewoon" beschikbaar voor kleuradviezen tot en met verbouwingen aan toe. En leuk als je me volgt via een van de social media.

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page